Herkent u dit?

U hebt een gezonde en succesvolle organisatie waar u trots op en druk mee bent. Dagelijks. Waar u met veel passie al uw energie in steekt.

“Voldoen aan Wet- & Regelgeving ten aanzien van uw Gebouwen en Installaties.” 

Voelt u soms de onrust dat u hier nog een keer goed aandacht aan zou moet geven? U weet dat u er naar moet kijken maar u bent druk met uw dagelijkse kernactiviteiten in uw organisatie.

Voorkomen van calamiteiten

Een organisatie heeft wettelijke verplichtingen om de gevolgen van calamiteiten te voorkomen. Een calamiteit hoeft lang niet altijd een grootschalige ramp te zijn. Het is een situatie die een mogelijk gevaar oplevert voor medwerkers en derden in een bedrijf of misschien wel het milieu en de omgeving. Het kan bijvoorbeeld een uitslaande brand betreffen, een zwaar bedrijfsongeval of een lekkage van gevaarlijke stoffen. Een calamiteit kan zomaar optreden, ook als de nodige voorzorgsmaatregelen zijn getroffen.

Het belangrijkste is daarom dat u vooraf goed op de hoogte bent hoe te handelen bij calamiteiten en ook alle voorzieningen die daarbij nodig zijn goed op orde heeft. De wetgever legt u hierover regels op. Wij helpen u met het juist op orde hebben van de documentatie en borging hiervan. Zo kunt u er gerust van zijn dat u bij calamiteiten de voorbereiding goed op orde heeft.

CONTACT

Telefoon
Emailadres

Postadres

 

0499 846 980
info@ORTEON.nl

Tweelingenlaan 119
5694 VE Son en Breugel

OVERIGE

KVK nummer: 78425719
BTW-nummer: NL 86138 9608 B01
Bank: NL80 INGB 0009 3294 95

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer
Pas cookie voorkeuren aan