Herkent u dit?

U hebt een gezonde en succesvolle organisatie waar u trots op en druk mee bent. Dagelijks. Waar u met veel passie al uw energie in steekt.

“Voldoen aan Wet- & Regelgeving ten aanzien van uw Gebouwen en Installaties.” 

Voelt u soms de onrust dat u hier nog een keer goed aandacht aan zou moet geven? U weet dat u er naar moet kijken maar u bent druk met uw dagelijkse kernactiviteiten in uw organisatie.

De ORTEON Oplossing:

ORTEON heeft als missie u te ontzorgen op dit gebied. Wij hebben alle punten in kaart waaraan gebouwen en installaties volgens de huidige regelgeving moeten voldoen. Door middel van een audit kunnen we deze lijst spiegelen met uw situatie. Daaruit volgt dan een overzichtelijk rapport met een praktisch plan van aanpak.

Na afloop kunnen we u blijvend ontzorgen op dit gebied. Wij laten u niet alleen. In de vorm van een abonnement zijn wij de vraagbaak op dit gebied. Wij houden de wijzigingen in de wet- en regelgeving voor u in de gaten en toetsen wij periodiek het plan van aanpak. Zo kunt u onbezorgd voldoen aan de regels en zich focussen op uw passie in uw organisatie.

Onze diensten

Inventariseren

Inventarisatie

Tijdens een audit vergelijken we uw gebouw- en installatiebeheer met de verplichte wet- en regelgeving. Dit doen we aan de hand van ons eigen inspectiesysteem dat voldoet aan ISO 9001.

header_partners

Plan van Aanpak

Vanzelfsprekend zullen de meeste zaken door u goed zijn geregeld. De resultaten van de audit uit stap 1 rapporteren we overzichtelijk in een dashboard en presenteren een praktisch plan van aanpak. Hiermee kunt u direct aan de slag.

Borging

Na stap 2 kunnen we u blijvend ontzorgen op dit gebied. Wij laten u niet alleen. In de vorm van een abonnement zijn wij de vraagbaak op dit gebied. Wij houden de wijzigingen in de W&R voor u in de gaten en wij toetsen periodiek het plan van aanpak. 

Zo kunt u onbezorgd voldoen aan de regels en kunt u zich focussen op uw eigen kernactiviteiten!

Onze expertise

ORTEON_RDAM_BW

Organisatie

Door onze bedrijfskunde achtergrond en doordat we jarenlang organisaties geleid hebben in een management- en eigenaarsrol hebben we veel ervaring met het voldoen aan regelgeving.

Techniek

Onze adviseurs zijn technisch opgeleid op minimaal HBO-niveau en participeren in diverse technische normcommissies en kwaliteitssystemen.

Ondersteuning

Als onafhankelijk adviseurs ondersteunen we al jaren bedrijven en overheidsorganisaties in het voldoen aan allerlei verplichte regelgeving en het implementeren daarvan.

Start Vandaag Nog!
Kies voor de orteon oplossing:

Bedrijven waarvoor we hebben gewerkt

CONTACT

Telefoon
Emailadres

Postadres

 

0499 846 980
info@ORTEON.nl

Tweelingenlaan 119
5694 VE Son en Breugel

OVERIGE

KVK nummer: 78425719
BTW-nummer: NL 86138 9608 B01
Bank: NL80 INGB 0009 3294 95

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer
Pas cookie voorkeuren aan