Herkent u dit?

U hebt een gezonde en succesvolle organisatie waar u trots op en druk mee bent. Dagelijks. Waar u met veel passie al uw energie in steekt.

“Voldoen aan Wet- & Regelgeving ten aanzien van uw Gebouwen en Installaties.” 

Voelt u soms de onrust dat u hier nog een keer goed aandacht aan zou moet geven? U weet dat u er naar moet kijken maar u bent druk met uw dagelijkse kernactiviteiten in uw organisatie.

uw Gebouwenbeheer en de wetgever

Bent u op de hoogte van alle relevante gebouwgebonden wet- en regelgeving rondom uw gebouw en gebouwgebonden installaties. Welke normen, wetten en regels gelden er allemaal voor uw gebouw? Wat houdt de zorgplicht in voor de werkomgeving?

Het gebouw en de gebouw gebonden technische voorzieningen vormen een belangrijke basis voor een veilige en gezonde werkomgeving. De werkwijze en frequenties van inspecties zijn veelal vastgelegd in Nederlandse (NEN) en Europese (NEN-EN) normen denk hierbij bijvoorbeeld aan de NEN3140, EPBD, NTA en NEN2767 en zo nog vele anderen. Deze verschillende normen, wetten, regels en richtlijnen zijn lastig te vinden en wijzigen bovendien regelmatig. Wij stellen voor u vast wat voor u de relevante regelgeving is en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wijzigingen daarin. Zo voorkomen we verrassingen bij controles en aansprakelijkheid bij ongevallen en incidenten!

CONTACT

Telefoon
Emailadres

Postadres

 

0499 846 980
info@ORTEON.nl

Tweelingenlaan 119
5694 VE Son en Breugel

OVERIGE

KVK nummer: 78425719
BTW-nummer: NL 86138 9608 B01
Bank: NL80 INGB 0009 3294 95

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer
Pas cookie voorkeuren aan