Geschiedenis ORTEON

Onbezorgd Voldoen Aan Wet- & Regelgeving Ten Aanzien Van Uw Gebouwen En Installaties

ORTEON sinds 2018

ORTEON is ontstaan vanuit de overtuiging en praktijkervaring van eigenaar Joost van Gijn. Joost heeft jaren binnen technische diensten gewerkt, in uitvoerende en leidinggevende functies, waarbij wettelijke inspecties, keuringen en verplichtingen op het gebied van veiligheid en milieu tot zijn eindverantwoordelijkheid behoorde. De praktijk laat zien dat veel zaken geregeld dienen te zijn, echter door de waan van de dag, gebrek aan kennis, ervaring, mensen én het ontbreken van tijd, worden deze zaken niet opgepakt en uitgevoerd. Dit heeft Joost doen besluiten ORTEON te starten om op deze manier van toegevoegde waarde te zijn voor organisaties; bij éénmalige inventarisaties of op abonnementsbasis voor de terugkerende verplichtingen om hierbij tevens de regie te houden voor bedrijven en organisaties.

 

ORTEON 2.0

Alleen is maar alleen. Begin 2020 besloot Joost om verder uit te breiden. De werkzaamheden werden omvangrijker en er moest meer capaciteit aan het bedrijf worden verbonden.  Deze kwam in de vorm van Frank Smits. Frank had net zijn bedrijf Parkstad Inspecties overgedragen aan een nieuwe eigenaar en zocht weer een nieuwe uitdaging. ORTEON paste precies in zijn visie. Hij is na een inwerkperiode halverwege dat jaar mede-aandeelhouder geworden. Met Frank erbij heeft Joost een degelijk fundament gelegd onder het kennisbedrijf ORTEON. 

Kwaliteit

Het is het beleid van ORTEON om voortdurend te werken aan verbeteringen van de kwaliteit van de diensten en van de organisatie, rekening houdend met de kostprijs van onze diensten. Dit is primair de verantwoordelijkheid van de directie, maar vraagt bovendien maximale inzet van de medewerkers. De kwaliteitsdoelstellingen zullen jaarlijks in de directiebeoordeling geformuleerd worden en na een jaar in dezelfde directiebeoordeling worden beoordeeld. Klik op de button voor onze kwaliteit-, veiligheid-, gezondheids- en milieuverklaring.

CONTACT

Telefoon
Emailadres

Postadres

 

0499 846 980
info@ORTEON.nl

Tweelingenlaan 119
5694 VE Son en Breugel

OVERIGE

KVK nummer: 78425719
BTW-nummer: NL 86138 9608 B01
Bank: NL80 INGB 0009 3294 95

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer
Pas cookie voorkeuren aan