Herkent u dit?

U hebt een gezonde en succesvolle organisatie waar u trots op en druk mee bent. Dagelijks. Waar u met veel passie al uw energie in steekt.

“Voldoen aan Wet- & Regelgeving ten aanzien van uw Gebouwen en Installaties.” 

Voelt u soms de onrust dat u hier nog een keer goed aandacht aan zou moet geven? U weet dat u er naar moet kijken maar u bent druk met uw dagelijkse kernactiviteiten in uw organisatie.

De wetgerver en uw inventaris

Op het gebied van inventaris heeft u te maken met verschillende wetten, normen en regelgeving. Van machineveiligheid tot brandveiligheid en van toegangsoplossingen tot raambekleding, er valt ontzettend veel aandacht te geven aan alles wat er zich binnen uw bedrijf bevindt. Wij brengen daarom altijd eerst in kaart wat u heeft en waar dit staat. En wat zijn de geldende eisen en voldoet u hieraan? Met onze kennis kunnen wij u voorzien van het juiste inzicht en biedt dit u de mogelijkheid te (blijven) voldoen aan de gestelde eisen. Omdat er ook continu veranderingen zijn binnen dit onderdeel van wet- en regelgeving. Houden wij dit voor u bij en informeren u als er voor u een actie uit naar voren komt. Onbezorgd voldoen aan wet en regelgeving.

CONTACT

Telefoon
Emailadres

Postadres

 

0499 846 980
info@ORTEON.nl

Tweelingenlaan 119
5694 VE Son en Breugel

OVERIGE

KVK nummer: 78425719
BTW-nummer: NL 86138 9608 B01
Bank: NL80 INGB 0009 3294 95

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer
Pas cookie voorkeuren aan