Herkent u dit?

U hebt een gezonde en succesvolle organisatie waar u trots op en druk mee bent. Dagelijks. Waar u met veel passie al uw energie in steekt.

“Voldoen aan Wet- & Regelgeving ten aanzien van uw Gebouwen en Installaties.” 

Voelt u soms de onrust dat u hier nog een keer goed aandacht aan zou moet geven? U weet dat u er naar moet kijken maar u bent druk met uw dagelijkse kernactiviteiten in uw organisatie.

Uw bedrijf en het milieu

Ieder bedrijf heeft te maken met milieuregels. En dat gaat verder dan het veilig verwerken van chemicaliën of giftige stoffen. Er zijn bijvoorbeeld regels voor het geluidsniveau van uw bedrijf, voor de verwerking van afval en voor het gebruik en de opwekking van warmte en ook van energie. Daarnaast zijn er ook regels die ervoor moeten zorgen dat bodem, lucht en water niet vervuilen. Soms zult u dus maatregelen moeten treffen om aan de regels te voldoen: zoals het leggen van een vloeistofdichte vloer, geluidsisolerende maatregelen toepassen of verschillende soorten afval gescheiden houden.

Hierin zijn vele administratieve taken vereist. Zoals bijvoorbeeld de SCIOS en NEN 3140 keuringen. Om ervoor te zorgen dat de bedrijfsvoering op een milieu-verantwoorde en juiste manier doorgang kan vinden ondersteunen wij u met ons advies om te voldoen aan de geldende eisen.

CONTACT

Telefoon
Emailadres

Postadres

 

0499 846 980
info@ORTEON.nl

Tweelingenlaan 119
5694 VE Son en Breugel

OVERIGE

KVK nummer: 78425719
BTW-nummer: NL 86138 9608 B01
Bank: NL80 INGB 0009 3294 95

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer
Pas cookie voorkeuren aan