Missie & Visie

Onbezorgd Voldoen Aan Wet- & Regelgeving Ten Aanzien Van Uw Gebouwen En Installaties

Missie

Het duurzaam ontzorgen van onze klanten op het gebied van Wet- en Regelgeving ten aanzien van gebouwen en installaties.

Visie

ORTEON ondersteunt van begin tot eind op een transparante manier de directie en facilitaire/ technische afdelingen met betrekking tot het voldoen aan alle wettelijke verplichtingen op het gebied van veiligheid en milieu van gebouwen en installaties.

Het doel is onze klanten te ontzorgen zodanig dat deze zich onbezorgd kan focussen op de kernactiviteiten van zijn of haar organisatie.

Het voldoen aan de vereiste wet- en regelgeving ten behoeve van uw installaties en gebouwen is een dynamisch proces waarbij we de wetgeving en normen zien als de basis. We zien dat de behoefte aan een gevoel van zekerheid en geborgenheid toeneemt. Dat vraagt om meer openheid en informatie binnen organisaties, maar ook tussen organisaties en zakenpartners. Wij zijn altijd geïnteresseerd naar de vraag achter de vraag, de echte behoefte van onze opdrachtgevers.

Als kennispartner voor het voldoen aan wettelijke eisen en regelgeving voor gebouwen en installaties staan kwaliteit en onafhankelijkheid op alle fronten voor ons centraal. Dit doen we door onze diensten voortdurend uit te breiden en aan te passen aan de maatschappelijke behoeftes: deskundig en mensgericht.

Kernwaarden

- Deskundig

Opdrachtgevers moeten bij ORTEON terecht kunnen voor alle vragen rondom wet- en regelgeving over hun gebouwen en de technische installaties. Wij volgen de veranderende regelgeving op de voet en nemen zelfs deel in diverse normcommissies om vroegtijdig op de hoogte te zijn van ontwikkelingen. De auditors en adviseurs van ORTEON doen dit al decenia-lang voor diverse opdrachtgevers.

- Onafhankelijk

Wij willen onze opdrachtgevers het eerlijke verhaal vertellen. Zonder het moeilijker te maken dan het is. Wij dragen niet de verantwoordelijkheid voor het herstel en voeren die werkzaamheden die voortkomen uit de audit en het plan van aanpak ook niet uit. Als onafhankelijke partij willen we op deze manier elke schijn van belangenverstrengeling vermijden.

- Betrokken

Betrokkenheid betekent voor ons een open relatie met onze opdrachtgevers. Voor ons is het van belang de drijfveren van de klant goed in beeld te hebben. Door betrokkenheid met het primaire proces bouwen we een langdurige relatie op. Korte lijnen en vertrouwen vormen een stabiele basis voor een jarenlange samenwerking.

- Duurzaam

Als betrokken adviseurs zijn wij erg nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, maar ook op het gebied van praktische oplossingen. Bij het adviseren van praktische oplossingen wordt ook gelet op de duurzame borging van de vraagstukken.

CONTACT

Telefoon
Emailadres

Postadres

 

0499 846 980
info@ORTEON.nl

Tweelingenlaan 119
5694 VE Son en Breugel

OVERIGE

KVK nummer: 78425719
BTW-nummer: NL 86138 9608 B01
Bank: NL80 INGB 0009 3294 95

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer
Pas cookie voorkeuren aan