ONS TEAM:

Joost-3

Joost van Gijn

Oprichter

Joost heeft jaren binnen technische diensten gewerkt, in uitvoerende en leidinggevende functies, waarbij wettelijke inspecties, keuringen en verplichtingen op het gebied van veiligheid en milieu tot zijn eindverantwoordelijkheid behoorde. Deze kennis wil hij onafhankelijk inzetten bij zijn klanten.

Lees meer over waarom Joost ORTEON startte

Frank Smits - ORTEON

Frank Smits

Specialist

Frank heeft als dienstverlener jaren bij installateurs gewerkt en de laatste 20 jaar was hij eigenaar van een onafhankelijk advies- en inspectiebedrijf. Hij hielp klanten bij het voldoen aan wet- en regelgeving ten aanzien van installaties. Hij is lid van diverse relevante normcommissies. Ook hij wil deze ervaring inzetten bij de klanten van ORTEON.

 

Onze expertise

ORTEON_RDAM_BW

Organisatie

Door onze bedrijfskunde achtergrond en doordat we jarenlang organisaties geleid hebben in een management- en eigenaarsrol hebben we veel ervaring met het voldoen aan regelgeving.

Techniek

Onze adviseurs zijn technisch opgeleid op minimaal HBO-niveau en participeren in diverse technische normcommissies en kwaliteitssystemen.

Ondersteuning

Als onafhankelijk adviseurs ondersteunen we al jaren bedrijven en overheidsorganisaties in het voldoen aan allerlei verplichte regelgeving en het implementeren daarvan.

Start Vandaag Nog!
Kies voor onze expertise:

Bedrijven waarvoor we hebben gewerkt

CONTACT

Telefoon
Emailadres

Postadres

 

0499 846 980
info@ORTEON.nl

Tweelingenlaan 119
5694 VE Son en Breugel

OVERIGE

KVK nummer: 78425719
BTW-nummer: NL 86138 9608 B01
Bank: NL80 INGB 0009 3294 95

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer
Pas cookie voorkeuren aan