Twee stuks fruit per dag

Voor u als gebouw-eigenaar mogelijk een taaie kost om door te spitten wat voor uw situatie van toepassing is. Vandaag start ORTEON met een wekelijkse BLOG waarin we een van de onderwerpen in jip-en-janneke bewoordingen verklaren en u een praktische oplossing aandragen om aan de eis te voldoen.

Hoeveel fruit per dag heb ik nodig? Volwassenen krijgen het advies om 2 porties fruit per dag te eten. Als je varieert tussen de verschillende fruitsoorten, krijg je alle voedingsstoffen uit fruit binnen die je nodig hebt. Buiten is het dertig graden, dus vandaag stond een verkoelend watermeloen in de planning.

Twee stuks fruit per dag

Als ik precies dit advies volg, zal ik de grootste moeite hebben om hieraan te voldoen. Na een halve meloen zou ik al behoorlijk vol zitten :-).

Het zelfde geldt als u probeert te voldoen aan de wet en regelgeving voor uw gebouw en de bijbehorende installaties. Dit is een goed streven en als u zich verdiept in de eisende regelgeving stuit u al snel op:

  • de Omgevingsvergunning Bouwen met onderliggend de Regeling Bouwbesluit 2012 en de aanvullingen van de jaren daarna,
  • de Omgevingsvergunning BGB en
  • het Activiteitenbesluit en Omgevingsvergunning Milieu. 

Voor u als gebouw-eigenaar mogelijk een taaie kost om door te spitten wat voor uw situatie van toepassing is. Vandaag start ORTEON met een wekelijkse BLOG waarin we een van de onderwerpen in jip-en-janneke bewoordingen verklaren en u een praktische oplossing aandragen om aan de eis te voldoen. Daarbij gaan we de volgende opzet volgen:

  1. Aanleiding van de eis
  2. Hoe kunt u eraan voldoen?
  3. Hoe kunt u dit onderwerp aantoonbaar borgen

ORTEON is in 2018 gestart met het doel om u te helpen onbezorgd te voldoen aan wet- en regelgeving ten aanzien van uw gebouwen en installaties. Wij helpen onze klanten zelf te voldoen aan de regels, en stellen daar handvatten voor ter beschikking. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen om de zorg uit handen te nemen. Zie https://www.orteon.nl/ voor meer informatie.

Groet Frank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.